Pages

Monday, November 14, 2011

Ucapan Selamat Menduduki Peperiksaan SPM 2011 oleh Pengarah MTD Rantau Abang

Tuan Haji Alias Harun
Pengarah MTD Rantau Abang
GONG PASIR, DUNGUN 13 November, Ahad - Menjelang peperiksaan SPM 2011 yang dijadualkan berlangsung minggu hadapan, Pengarah Majlis Tindakan DUN Rantau Abang,Tuan Haji Alias Harun yang dikenali ramai dikalangan penduduk Dungun dengan panggilan mesra  "Cikgu Lias" dan seluruh warga kerjanya mengucapkan selamat menduduki Peperiksaan SPM 2011 kepada semua calon di seluruh Malaysia, khususnya di DUN Rantau Abang, Dungun, Terengganu.


" Kami doakan semua calon dikurniakan ketenangan dan kemudahan untuk menjawab soalan yang dikemukakan, semoga peperiksaan ini merupakan di antara tangga awal untuk melangkah lebih maju di medan pelajaran sehinggalah ke menara gading, ujar beliau secara ringkas.

Peperiksaan bertulis SPM 2011 akan berlangsung dari 14 November hingga 14 Disember 2011. Seramai 468,808 orang calon akan menduduki SPM pada tahun ini di 3,533 buah pusat peperiksaan di seluruh negara. Seramai 26,142 orang petugas peperiksaan telah dilantik bagi memastikan peperiksaan berjalan lancar dan keputusan dapat diumumkan seperti dijadualkan, demikian makluman oleh Lembaga Peperiksaan, Kementerian Pelajaran Malaysia pada 4 Oktober lalu.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...